“A Tale from the Woods” (dokumentär) 46 min
Synopsis: Trots skogsbolagens försök att utmåla sig som miljökämpar känns det lika sorgset i själen vid anblicken av ett kalhygge. Kan man verkligen hugga ner en hel skog och ändå slänga sig med ord som “miljöhänsyn”? Och hur förändras vår syn på skogen när vi slutar se på den som en ekonomisk resurs och istället som en invit till ett ekologiskt partnerskap?

“Porträtt av den andre” (dokumentär/hybrid) 12 min
Synopsis: När vi tar oss tid att se ‘den andre’ i ögonen faller etiketterna bort. Frågan ”Hur är det att vara du?” skapar möjlighet för både insikt och ökad förståelse.

Förköp till filmvisning 17 mars på Futurum

Den 17 mars kl 18:00 – 20:00 blir det filmvisning på Futurum i Järna. De två nyaste Campfire Stories-filmerna får då möta sin publik för första gången. Filmerna är på svenska med engelsk textning.

Det är endast förköp som gäller och biljetterna kostar 100 kr. För att säkra din plats gör du såhär:

  1. Välj om du vill betala med Paypal, kreditkort eller Swish. Med Swish betalar du till 0739-137614, och då kostar det 100 SEK per biljett. Använder du Paypal eller kreditkort är biljettpriset $12 (välj “another amount” och skriv in $12).
  2. När betalningen gått igenom så skicka ett mail till mattias@mattiasolsson.com med namnet/namnen på de/den du betalat för. När vi bekräftat att betalningen mottagits skriver vi upp ert/era namn på gästlistan och skickar ett bekräftelsemail till dig.
  3. När ni anländer till Futurum så uppger ni ert namn så att personen i dörren kan bocka av er.

Vi säljer sammanlagt 150 biljetter. Enligt den senaste uppdateringen finns det 150 biljetter kvar (uppdateras en gång per dygn).

Buy A Ticket

$
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: $5

Pin It on Pinterest